Târgul de Cariere de la Sibiu – locuri de muncă, internshipuri și stagii de practică

Târgului de Cariere  de la Sibiu își deschide porțile, pentru a treisprezecea oară, între 28 și 29 octombrie. Ediția din această toamnă aduce 35 de companii și peste 1000 de oportunități de angajare în vaste domenii.TdC Sibiu

Târgul vine mai ales în ajutorul tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență.

La fiecare ediție încercăm să venim cu oportunități diverse de carieră pentru tineri, de la joburi la internshipuri și stagii de practică. În ultimii ani, Târgul de Cariere a crescut la Sibiu și ne bucurăm că la ediția din această toamnă participă 35 de companii, multe dintre ele recunoscute la nivel internațional. Unele companii fac recrutări pentru Sibiu, altele oferă oportunități în Cluj-Napoca, Brașov, București sau în alte orașe” a declarat Corina Brândușan, PR Manager al Târgului de Cariere.

Printre domeniile pentru care există o cerere considerabilă se numără domeniul IT, limbile străine dar și domenii precum industria alimentară sau de retail. De asemenea actuala ediție oferă și o gamă largă de internshipuri sau stagii de practică.

Workshop „Arta comunicării eficiente”

Una dintre companiile participante, Arvato Bertelsmann, va organiza în cadrul Târgului de Cariere de la Sibiu un workshop pe tema comunicării eficiente. Credem că această temă este una extrem de importantă și relevantă. Deși cu toții comunicăm, nu reușim mereu să fim eficienți în acest proces, iar la interviul de angajare o comunicare eficientă poate face diferența dintre un accept și un refuz. HR Specialistul Arvato Bertelsmann Sibiu, Adriana Samoila, va vorbi despre principiile care stau la baza unei comunicări eficiente și despre importanța adaptării în funcție de interlocutor ” a adăugat Corina  Brândușan.

Târgul de Cariere a fost fondat la Cluj în 2006 devenind cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova.

Cei interesați să participe sunt așteptați în cadrul Centrului de Afaceri între orele  10:00-16:00. Mai multe informații despre târg și despre companiile participante găsiți aici

Marina Cioacă

 

Lasă un comentariu