Street Food Festival din nou la Sibiu

De astăzi, începe a doua ediție a festivalului Street Food Festival, care, anul acesta, va avea loc în Piața Mare, și va încânta, timp de 4 zile, sibienii și turiștii sosiți aici pentru minivacanța de 1 iunie. Printre preparatele stradale care pot fi savurate zilele acestea în pitorescul burg medieval se numără: hamburgeri, spaghete, sushi, deserturi variate, precum și feluri de mâncare pentru vegetarieni.

Street food

,,Ne place să spunem că am creat deja o strânsă relaţie de prietenie cu Sibiul şi că datorită acestei relaţii reuşim să creştem un proiect la care muncim zi de zi extrem de mult. În spatele fiecărui element din festival, stau ore întregi de creaţie şi muncă şi totodată investiţii importante. Ne bucurăm enorm să vedem atât de mulţi entuziaşti care se dedică conceptului de bucătării mobile şi care acceptă această provocare ce vine bineînţeles cu multe greutăţi dar şi cu rezultate frumoase. Totodată, dacă tot am adus în discuţie şi grupul oamenilor care cred în pasiunea lor şi muncesc pentru asta, trebuie neapărat să transmitem pe această cale şi mulţumiri speciale Asociaţiei Focus Sibiu care ne este alături deja de 3 ediţii şi ne ajută, alături de autorităţile locale, să ne îndeplinim misiunea festivalului. Abia aşteptăm să ne reîntâlnim în perioada 31 Mai – 3 Iunie în Piaţa Mare din Sibiu”, a declarant într-un comunicat de presă, pentru Agerpres, Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Primul festival Street Food din România a fost organizat la Cluj în urmă cu doi ani, iar mai apoi a fost inaugurat și în alte orașe. Anul acesta, festivalul se va desfăşura pâna toamna târziu fiind găzduit, de 11 oraşe din România cu minunatele preparate street food, dar şi alte activităţi cum ar fi: filme în aer liber, muzică live şi activități pentru cei mici.Aici puteti găsi următoarele oraşe care vor organiza acest festival.

street food 1

Care va fi programul festivalului dar şi ce filme vom vedem la Street FOOD Festival puteți să aflați de aici. 

Georgiana Anca BERBESCU

Andrada Gabriela BOAR

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s