”Ce nu te omoară, te face mai puternic!”

Conferința Științifică Studențească Națională „Noi provocări în Științele Socio-Umane la începutul mileniului al III-lea” a avut loc astăzi, 18 mai, în cadrul Facultății de Științe Socio-Umane.WhatsApp Image 2018-05-18 at 16.55.52

La conferință au participat studenți veniți cu programul Erasmus din Egipt, Serbia și chiar Japonia, dar și studenți din cadrul ULBS. Aceasta a început cu  prezentarea unui student egiptean care le-a împărtășit celorlalți propriul lui concept asupra succesului dar și povești despre eșecurile și greutățile întâmpinate pe drumul spre găsirea scopului său.

Scopul acestei prezentări a fost clarificarea conceptului de succes, motivarea de a face ceea ce îți dorești cu adevărat, chiar dacă, inițial, ai pornit pe alt drum. Au avut loc discuții libere despre viziunile, visurile și dorințele fiecăruia, dezvăluiri ale eșecurilor din care am avut de învățat.

„What does not kill you makes you stronger!” („Ce nu te omoară te face mai puternic!”) a fost citatul care a fost rostit de mai mulți studenți care se bazează pe acest concept.

„Am învățat multe lucruri în urma acestui workshop. În special cum să am succes, pentru că în mintea mea era totul cam așa: să merg la muncă, să muncesc și să am succes. Dar acum nu mai gândesc așa, trebuie să am un plan și să încep munca adevărată. Ce nu te omoară, te face mai puternic!”, a spus un student din Egipt.

Întrebați cum se simt în România, cum li se par românii, dacă au gustat mâncare tradițional românească, aceștia au declarat că:

„Oamenii sunt foarte calzi, chiar dacă nu vorbesc engleză ei încearcă să comunice și asta e drăguț”.

„Am mâncat mai multe feluri de mâncare românească, dar preferații mei sunt papanașii”.WhatsApp Image 2018-05-18 at 14.32.43

„Am propus studenților Erasmus de la noi din facultate, dar și celorlalți studenți dacă doresc să vină cu comunicări în această sesiune internațională din cadrul conferinței studențești. Am avut o bună participare și le-a plăcut atât studenților români, cât și studenților străini”, a declarat organizatoarea conferinței doamna prof. univ. dr. Ioana-Narcisa Crețu.

 

Andrada Gabriela BOAR

Georgiana Anca BERBESCU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s