Tu te-ai gândit la un job online?

Dacă cu cațiva ani în urma era imposibil să locuiești într-o țară dar să muncești în alta, în zilele noastre acest fenomen a luat amploare, devenind din ce în ce mai popular în rândul tinerilor. Pe lângă avantajul de a munci de acasă, cei care optează pentru un job online pot beneficia de luxul de a-și organiza programul de muncă, de a alege gradul de dificultate și de a beneficia de salarii pe măsură. Orice domeniu poate fi unul favorabil, de la jurnalism la fotografie, de la IT la vlogger.

De opt ani, Andrei a ales o variantă neconvențională de lucru. De la simpla încărcare online a propriilor fotografii, a ajuns astăzi să inspecteze imaginile create de alții. Face acest lucru pentru o agenție canadiană care îi oferă un salariu generos.

“Din anul 2009, toată munca mea se desfășoară în fața calculatorului, programul este unul extrem de flexibil, muncesc 6 ore pe zi și câștig aproximativ 3.000 $. Sfârșiturile de săptămână le petrec mereu cu familia și am suficient timp să fac ceea ce îmi place. În momentul de față lucrez în Canada dar locuiesc în România și orizonturile mi s-au lărgit foarte mult ”, ne-a spus Andrei.

Ca în orice domeniu, desigur, sunt și unele dezavantaje care, însă, pot fi surmontate cu puțină grijă și atenție. Printre acestea se numără și oboseala psihică, diverse probleme de sănătate cauzate de circulația deficitară a sângelui, discomfort vizual, apariția crampelor musculare etc.

Totuși, dacă avem un asemenea job sau ne dorim în continuare să îl obținem, este bine să facem cât mai multă mișcare, să adoptăm o poziție corectă a corpului atunci când stăm la birou, să facem pauze și cât mai multe ieșiri în aer liber.

Ce trebuie să facem pentru a obține un job online ? Este simplu, trebuie să alegem domeniul pe care îl preferăm și apoi să aplicăm online pentru postul respectiv. Iată un exemplu de site cu un astfel de job.

Simona Brumar

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s