Gașca de râs, dublă reprezentație teatrală

Publicul iubitor de artă din Deva este așteptat pe parcursul acestei luni la Teatrul de Artă, pentru a se delecta cu câteva spectacole de succes, cum ar fi: Gașca de râs, Clowniada, astăzi, 16 ianuarie și Oscar și Tanti Roz, pe 20 ianuarie, dar și pentru a descoperi cele două premiere, Love, mon amour, după Leonid Zorin, pe 27 ianuarie și Idiotul, după F.M. Destoievsky, pe 30 ianuarie.

gasca-de-ras

Cu mic, cu mare sunteți așteptați la teatru!

Spectatori de toate vârstele sunt așteptați astăzi la teatru pentru a se distra  pe parcursul a două momente inedite. De dimineață, a avut loc prima reprezentatie începând cu ora 10, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, un spectacol de familie. Iar, seara la ora 19, va fi un moment dedicat adulților, al cărui scop este să cauzeze „dureri abdominale crunte”, prin hohote de veselie, desigur.

Gașca de râs, în regia lui Constantin Podu, îi are în distribuție pe Alexandra Podu, Mircea Rotaru, Angelica Lisa, Roxana Olsanschi, Ionuț Ghiorghe, Andreea Pascu și Teodora Voineagu.

Două premiere luna aceasta

Oscar și Tanti Roz, după cartea cu același titlu de E.E. Schmitt, este unul dintre cele mai iubite spectacole, motiv pentru care este reluat pe 20 ianuarie, de la ora 19. Piesa spune povestea unui copil nedreptățit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu. Oscar parcurge, printre râsete și lacrimi, itinerarul emoționant al tuturor vârstelor și experimentelor umane îmbogățite de imaginația lui, care umple spațiile albe și goale ale unui spital, așa cum se precizează organizatorii pe pagina de facebook. Regia este semnată de Mihai Panaitescu, iar scenografia îi aparține Vioarei Bara. Din distribuție fac parte: Alexandra Podu, Roxana Olsanschi, Constantin Podu, Mircea Rotaru, Angelica Lisa și Teodora Voineagu.

De asemenea, noutățile sunt reprezentate de Love, mon amour, ce se va juca pe 27 ianuarie, precum și de piesa Idiotul, care are premiera pe 30 luna aceasta și este inspirată din cartea lui F.M. Destoievsky.

Prețul unui bilet este 20 de lei, respectiv 10 lei cu reducere. Informații și rezervări de bilete la numărul de telefon: 0766 068 728 sau e-mail: contact@teatruldeartadeva.ro sau pot fi achizionate online de pe Bilete online: https://www.tomtix.ro/6520 

oscar-si-tanti-roz

Laura Denisia MATEI

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s