Google Romania oferă training gratuit pentru tinerii pasionați de online management și IT

Specialişti Google vin, astăzi, în Sibiu, pentru a discuta cu elevi și studenți despre tehnicile şi uneltele de promovare online, fără nevoia unor concepte avansateÎn cadrul unui proiect realizat de Atelierul Digital, o serie de cunoștințe digitale, deținute de traineri certificați, vor fi prezentate sub forma unor noțiuni de specialitate, care vor ajuta utilizatorii la o dezvoltare propice în mediul online. Evenimentul va începe la ora 16, în Aula Magna a Universității de Medicină din Sibiu și este gratuit.

feat_atelierul_digital_google

Sursă foto: http://www.nwradu.ro/wp-content/uploads/2016/04/feat_atelierul_digital_google.jpg

Proiectul reprezintă o oportunitate pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online. Conform site-ului oficial, cursurile offline sunt sesiuni ce nu depășesc 4h, iar pezența cu un laptop nu este obligatorie.

Tehnologiile digitale și Internetul transformă economia și societatea în care trăim. În acest context, este esențial ca tinerii să cunoască și să înțeleagă impactul pe care noile tehnologii și media digitale îl au asupra lor, atât pe plan personal cât și profesional. Dorim să îi sprijinim pe studenții noștri să își dezvolte competențele digitale și să exploreze oportunitățile oferite de tehnologiile digitale, astfel încât să se poată adapta mai ușor exigențelor din piața muncii, să răspundă provocărilor acesteia și, în același timp, să își descopere și șă își pună în valore potențialul pentru o lume mai bună.”, a declarat prof. univ. dr. Livia Ilie, Prorector – Strategie Organizațională și Financiară, de la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, într-un comunicat de presă.

După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, EduHub și Digital Leaders.

Toni STĂNCULESCU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s