Jazz for Kids la Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiul se pregăteşte pentru  cea dea  46-a ediţie Jazz Festival, care se va desfăşura în perioada 23-29 mai. Festivalul va debuta la Teatrul Gong cu tradiţionalul Concurs Internaţional de Jazz, unde tinerele talente reunite în anii precedenţi vor da tonul şi vor face ca oraşul sibian să răsune din nou in ritmuri de jazz.

13236068_1080047508741798_435197731_n

Noua ediţie aduce în program proiecte artistice inedite, variate ca stil şi origine etno-culturală. In line-up-ul acestui an: Modern Art Orchestra (Ungaria) , Trio Reijseger-Fraanje-Sylla (Olanda) , Sekou Kouyate (Guineea) , The Diaspora House (Israel) , Dock In Absolute (Belgia, Luxemburg) şi Tangostinato (Italia), dupa cum se precizeaza pe site-ul evenimentului.

 Expoziţia Musical Body Sounds, creată special de artistul fotograf Tibor Jakab

Festivalul de Jazz de la Sibiu a fost totdeauna însoțit de câte o expoziție de fotografie realizată cu sprijinul mai multor fotografi din țară și din străinătate: Fred Nuss, Gheorghe Lăzăroiu, Emilian Săvescu, Andrei Buta, Gicu Șerban, Iulian Ignat, Mircea Albuțiu, Marcel Baciu, Ana Poenariu, Sebastian Marcovici, Lorin Ioniță, Marius Miclea, Scott Eastman, Stefan Jammer și mulți, mulți alții.

Anul acesta, la Sibiu, ne vom bucura să contemplăm lucrări originale realizate, special pentru Festivalul de Jazz de la Sibiu, de către artistul fotograf Tibor Jakab, conform unui comunicat de presă distribuit de organizatori. Expoziţia de fotografie Musical Body Sounds, prezintă o îmbinare perfectă între liniile instrumentulului muzical și formele corpului uman.

13231282_1080047638741785_1558808271_n

 

În premieră la Sibiu, Jazz for Kids

În încheierea festivalului, noua ediţie aduce pentru prima dată un program exclusiv pentru copii, Jazz for Kids: concerte educative și ateliere de creație pentru copii.

Proiectul JAZZ FOR KIDS oferă o serie de spectacole inedite de jazz adresate atât copiilor cât şi părinţilor. Evenimentul reprezintă o întâlnire ludică, interactivă şi plină de ritm cu jazzul şi improvizaţia muzicală.

Biletele și abonamentele la festival se pot cumpăra din rețeaua EVENTIM (librăriile Humanitas, magazinele Orange, Vodafone, Germanos și OMV). Prețul unui bilet de o zi este de  50 lei (30 lei cu reducere*), iar prețul unui abonament pentru trei zile este de 120 lei (70 lei cu reducere*). Reducerea se aplică pentru: elevi /studenți/pensionari/persoane cu dizabilități.

 

Alexandra GHEORGHE

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s