„Fii și tu un iepuraș” a fost îndemnul studenților LASSPRI

Iepurașul i-a vizitat ieri, prin intermediul reprezentanților Ligii Absolvenților și Studenților de la Științe Politice și Relații Internaționale, pe copiii centrului de plasament „Turnu Roșu”, din județul Sibiu. Campania de colectare a produselor neperisabile, jucării, dulciuri, hăinuțe sau bani s-a derulat în perioada 11-26 aprilie, iar oamenii puteau dona la adresa Strada Calea Dumbrăvii, Nr. 34.

13090112_2028558140701792_2005755505_n

Bucuria de a dărui, răsplătită printr-un zâmbet

„Am colaborat cu alte asociații studențești în realizarea unor campanii umanitare, dar nu am realizat un astfel de eveniment organizat de noi, iar acum în perioada Sfintelor Paști ne-am gândit să-i ajutăm pe copiii centrului de plasament „Turnu Roșu”. Bineînțeles că sunt și alte persoane care au nevoie de ajutor, de exemplu azilele de bătrâni. Am ales acest centru, deoarece aici se află  43 de suflete și este aproape de județul Sibiu, iar câteva persoane am mai vizitat aces loc și știam concret de ce au ei nevoie.” ne-a spus Andreea Unguroiu, președinta LASSPRI.

Bucuria de pe chipul copiiilor a fost răsplătită prin zâmbete și un simplu mulțumesc, le putem considera cel mai frumos feedback pe care îl poate primi oricine. Gestul realizat de studenții LASSPRI a fost încurajat și sprijinit de către profesorii Universității „Lucian Blaga”.

13090304_1002536416481745_947340047_n

Vor să continue această inițiativă de ajutorare a semenilor și speră ca ideii lor să li se alăture și alte persoane. ,,Vrem să facem o tradiție și să ajutăm în fiecare an persoane nevoiașe.” ne-a mai precizat Andreea Unguroiu.

 

Laura Denisia MATEI

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s