Festivalul de Benzi Desenate din România vine, din nou, la Sibiu

Sibienii sunt aşteptaţi în perioada 15-17 aprilie 2016, la Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Casa Hermes, să ia parte la Festivalul de Benzi Desenate. Cu o tradiţie de peste patru ani, acum festivalul adună la Sibiu cei mai buni autori de benzi desenate din țară și din Europa pentru a expune, a desena, a vorbi, a gândi și a râde pornind de la banda desenată! 

SIBIU_COMICS_FEST-EXPO-1

“Imaginea celei de-a 4-a ediții a Festivalului Internațional de Benzi Desenate de la Sibiu se inspiră din caracteristicile universului dezvoltat în albumul ‘Profeția Urbană’, publicat în 2014 și propune o viziune post-apocaliptică asupra orașului”, potrivit agerpres.

Peste 30 de artiști din 6 țări se adună la Sibiu pentru un festival de excepție. Printre aceştia se află şi: Bruno Loth (Franța), Bonnage Horreur (Austria), Benoit Delmelle (Belgia), Emilyan & Stanimir Valev (Bulgaria) sunt nume sonore din line-up-ul internațional. Iar dintre autorii români, li se vor alătura Ileana și Maria Surducan din Cluj, Robert Obert și Alexandru Ciubotariu din București.

Bonnage Horreur vine la Festivalul de Benzi Desenate

Trupa austriacă Bonnage Horreur le va oferi spectatorilor un moment inedit, în care desenul se va îmbina cu muzica și va genera o improvizație de excepție în fața publicului sibian. Festivalul propune activităţi pentru toate gusturile: expoziții, workshop-uri, meciuri de benzi desenate, live-drawing şi conferință cu Bruno Loth intitulată Apprenti. oamenii în industria, povestea tatălui meu.

„Până în data de opt mai, în cadrul Complexului Naţional Muzeal Astra,
Casa Hermes, va putea fi vizitată expoziţia de benzi desenate, cu peste 120 de planşe din toată ţara.” ne-au declarat organizatorii.

13022347_1160157277339831_26668605_n

Carmen Alexandra BUCHENDREA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s