Dominique Simionescu: ,,Doar muzica este cel mai frumos mod de a te exprima”

Dominique Simionescu, o tânără din Sibiu, se poate mândri la doar 14 ani cu o adevărată carieră în muzică. Dominique participă permanent la festivaluri de muzică, la evenimente și spectacole de caritate și reprezintă anual Sibiul în străinătate de unde mereu vine cu premii. ,,Muzica mi-a plăcut de când mă știu. De mică fredonam melodiile care îmi plăceau”, spune Dominique.

12375995_1083197268387453_9015405602702617834_n

Dominique a fost atrasă de muzică încă din primii ani de viață, ,,La doi ani a primit o orgă de jucărie și cânta la ea după ureche, iar la vârsta de 4 ani a învățat toată coloana sonoră din filmele Veronica”, spune mama ei. Talentul pentru muzică i-a fost descoperit mai tarziu, în clasa I de d-na profesoară Adriana Moroșanu și tot ea a îndrumat-o să urmeze cursuri de muzică la Palatul Copiilor din Sibiu.

 ,, În jazz mă regăsesc cel mai mult”

Mica artistă participă  permanent la evenimente în scop caritabil din Sibiu și spune că este fericită că poate să ajute și ea copii bolnavi sau copii fără posibilități materiale prin cea mai mare pasiune a sa, muzica. Ea se mai poate mândri și cu faptul că interpretează Imnul României la fiecare meci de acasă al echipei de baschet CSU Atlasib  și colaborează cu Teatrul Mic din Sibiu în spectacolele organizate de ei având un moment muzical.

Dominique reprezintă anual Sibiul în străinătate, la festivaluri de muzică si mereu aduce premii. Iar în Sibiu și nu numai, participă la o mulțime de evenimente și spectacole, anul trecut câștigând Marele Trofeu la ,,Festivalul Sulina”.

 Genul muzical care o caracterizează cel mai mult pe Dominique este jazz-ul ,, Cred că în jazz mă regăsesc cel mai mult. Îmi place să improvizez”, spune adolescenta. În afară de acest gen muzical mai cântă și muzică pop, pop-rock și pop-opera. Mica artistă cântă de plăcere și este fericită atunci când oamenii o aplaudă, ea consideră că prin muzică a ajuns oarecum la inima lor.

12309643_1043979398985764_4475443264915946132_o

Dominique a avut ocazia până acuma să cânte alături de câțiva  artiști preferați la ,,Te cunosc de undeva”, cu Pepe, la spectacolul ,,Vreau la Operă”, organizat de Opera Română din București cu Oana Andra și la Gala AUAN alături de  Alexandru Petrovici , iar pe viitor își dorește  să cânte și alături de Paula Seling, Dida Drăgan, Sarah Brightman sau de orice alt artist cunoscut.

Dominique este o fată ambițioasă, iar dorința ei cea mai mare legată de muzică este să ajungă să cânte pe cele mai mari scene din lume, alături de artiști consacraţi.

În present, Dominique este elevă în clasa a VIII-a la școala I. L. Caragiale din Sibiu, secția germană și se pregătește la Palatul Copiilor la cursul de muzică cu domnul profesor Claudiu Nicolae Botoroagă.

Emilia CRIȘAN

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s