Magdalena Crăciun: „Îmi trăiesc viața prin artă”

Muzica face parte din viața noastră. Există melodii diverse, melodii care ne aduc aminte de o persoană dragă sau de momente frumoase petrecute cu familia. Ascultăm piese care ne aduc relaxare, bucurie și evadare din viața de zi cu zi.  Magdalena Crăciun, o fetiţă de  doar 11 ani, are darul de a aduce fericirea prin intermediul muzicii.

10986502_1588378304767165_594579555041835610_n

Mădă, așa cum o alintă apopiații, este atrasă de muzică, de când avea doar cațiva anișori. Pentru ea, adevarata călătorie doar ce a început. La doar 11 ani, se mândrește cu o vastă experiență în domeniul muzical. Muzica populară este genul ce o caracterizează, iar Maria Lătărețu este idolul ei. I-ar placea să cânte o piesă alături de Olguța Berbec, unul dintre artiștii ei preferați.

Magdalena este un adevărat exemplu pentru tinerii de vârsta sa și nu numai. Este o fetiță cu multe planuri de viitor și foarte ambițioasă. Deși este o fire visătoare, știe foarte bine ce vrea: “Dorința mea cea mai mare este să mă afirm cu muzica pe plan national, dar și internațional. Să devin o mare artistă.”

Și-a descoperit talentul  la serbări

Mădă este o fetiţă talentată şi încrezătoare, consideră că s-a născut cu acest har și că a moștenit de la părinți cea mai de preț avuție: vocea. Și-a descoperit talentul cântând la serbări și văzând că e apreciată. Primul moment în care a urcat pe scenă a fost la școală, dar unul foarte important a fost când a participat la Festivalul Național Flori de Cântec Românesc, unde a obținut locul 3, din cei aproape 400 de participanți. Această vară a fost plină de evenimente pentru micuța talentată: a participat la emisiunea televizată ,,Dor călător”, din Târgu Jiu, a debutat cu una dintre piesele ei la radio, a avut reprezentații cu grupul de dansuri, a fost invitată la spectacolele din județ, unde și-a întâlnit artiștii preferați: Niculina Stoican, Olguța Berbec, Mariana Ionescu Căpitănescu și mulți alții.

În prezent, urmează Școala Populară de Arte din Râmnicu Vâlcea, sub îndrumarea doamnei profesor Doina Ghițan. Pe langă pasiunea pentru muzica populară, fetița cântă si muzică ușoară și este membru al grupului de dansuri din cadrul școlii.

150733_446689308824911_4882258010643689273_n.jpg

”Pentru mine nu există bariere”

Dorința Magdalenei este să devină o mare artistă, să se afirme cu muzica pe plan național, chiar și internațional. Se vede în interiorul industriei muzicale din România și nu numai. În viitorul apropiat își propune să participe la concursuri televizate, precum „Next Star” și „Românii au talent”. ,,Am fost învățată să lupt pentru ceea ce vreau, să muncesc și să îmi fac visele să devină realitate. Pentru mine nu există bariere. Îmi trăiesc viața prin artă și iubire, este foarte frumos.”

Deși timpul îi este foarte încărcat, nu se dă bătută și reușește să fie activă și la școală.

Mădă este o persoană comunicativă, cu simțul umorului, gingașă, dulce, caldă, sufletistă, se adaptează ușor oricărei situații, se împrietenește cu ușurință și reușește să atragă de partea ei pe oricine. Este o fire energică și zâmbitoare și emană asta prin toți porii, este imposibil să nu zâmbești cu ea prin preajmă.

Mama Magdalenei spune că atât ea, cât și întreaga familie, o susțin în tot ceea ce face. ,,Nu i-am impus să aleagă muzica, a fost dorința ei, iar noi nu putem decât să ne bucurăm, pentru că face demersuri și avansează din ce în ce mai mult în acest domeniu. Noi o susținem în tot ceea ce face și suntem alături de ea.”

În timpul liber, micuța artistă cântă, merge la dansuri, joacă fotbal și are grijă de surioara ei de numai 3 ani. Are o viață foarte încărcată, dar perfectă, reușește să facă față tuturor activităților și nu se plictisește niciodată.

Denisa ZET

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s