Sibiu și Marburg aniversează 18 ani de prietenie

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și Universitatea Philipps din Marburg, precum și orașele Sibiu și Marburg, sărbătoresc 18 ani de când au dezvoltat relații și parteneriate printr-un simpozion academic. Evenimentul va avea loc vineri, 11 decembrie, de la ora 12, în Sala Senatului a Facultății de Medicină.

Medicina

Prof. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul ULBS, prof. Joachim Schachtner, prorector Universitatea Philipps din Marburg, Astrid Fodor, primar interimar al Municipiului Sibiu, Egon Vaupel, primar Marburg, Emil Hurezeanu, ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Federală Germania, Judith Urban, consul al Republicii Federale Germania în cadrul consulatului General German din Sibiu și prof. Werner Schaal, de la Universitatea Philipps din Marburg vor vorbi în cadrul întâlnirii.

Prin intermediul acestui parteneriat academic, Primăria din Sibiu și Primăria din Marburg au înfrățit cele două orașe. ”Dorim prin acest simpozion la care participă atât mediul academic, cât și zona primăriei din Sibiu și din Marburg să avem o dezbatere și să găsim căile și mijloacele de a continua și dezvolta acest parteneriat. În urmă cu ceva timp a existat o astfel de întâlnire la Marburg cu Primăria Sibiu și am avut reprezentanți din partea universității”, a spus prof. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul ULBS, într-o conferință de presă.

Alexandra DRĂGUȚ

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s