Vlad Irimia (Tataee): ,, Nu o să mă opresc niciodată din muncă, îmi place prea mult ceea ce fac”

Vlad Irimia, cunoscut drept Tataee de la trupa B.U.G. Mafia, s-a întâlnit cu studenții sibieni, aseară în Aula Magna a Universității ,,Lucian Blaga”, pentru a le împărtăși din experiența lui de viață. Alegerea drumului, gestionarea timpului și curajul sunt doar câteva dintre punctele esențiale, din ceea ce a spus artistul, care pot garanta succesul.

Vlad-Irimia-Bun

Sursa foto: https://www.facebook.com/CGSRomania

,,Să ai curaj, să nu te oprești, să nu ai frică!”

Încă de la 16 ani, Vlad Irimia știa că vrea să fie rapper. Până în clasa a VIII-a a fost premiant, iar din clasa a X-a învăța doar la începutul trimestrului pentru a-și obține notele. Astfel, își făcea mai mult timp pentru a se ocupa de muzică. Munca foarte bine organizată și gestionarea timpului i-au garantat succesul pe care îl are astăzi. ,,Nu ai cum să ai succes dacă nu îți place ceea ce faci. Nu vom trăi 1000 de ani. Timpul nostru este scurt și, cred că este foarte important să stabilim de la început ce avem de făcut. Să ai curaj, să nu te oprești, să nu ai frică! Să încerci să ai succes în viață, fără o planificare foarte bună, este ca și cum ai încerca să scrii o simfonie fără să știi muzică”, a explicat Tataee.

,,Trăim într-o societate care a fost educată să se descurce. Părinții noștri, din cauza vremurilor în care au trăit, au fost educați să se descurce. Nu cred că poți să ai succes în viață cu o astfel de atitudine. Sunt aici să vă spun despre cum să vă creați oportunități și cum să nu le ratați în momentul în care vi se vor ivi”, și-a motivat artistul prezența în fața tinerilor.

În dialogul cu studenții, acesta i-a sfătuit să mediteze asupra propriei persoane, să-și pună o serie de întrebări cu privire la ce îi definește și ce calități au și apoi să caute răspunsuri. Variantele: ,,nu știu nimic” și ,,știu totul”, spune Vlad Irimia, nu sunt posibile deoarece, la vârsta de 20 de ani, sunt prea tineri pentru a acumula un bagaj mare de informație, dar totuși au învățat unele lucruri.

12209333_975027229234318_697422641_o

,,E ușor să ai succes o dată, dar succesul de durată este ceva ce necesită foarte, foarte multă muncă”

Tataee le-a mai spus și ce ar face el acum dacă ar fi în situația lor. ,,Dacă aș fi în locul vostru acum, aș face o analiză personală pentru că este primul și cel mai important lucru pe care poți să îl faci la început de drum. Aș nota pe trei coli lucruri despre mine împărțite în trei categorii, ca să pot înțelege mai bine cine sunt, ce-mi place și ce nu-mi place. În prima categorie aș merge pe lucrurile care țin de preferințele personale: ce anume îmi place foarte mult, ce anume nu-mi place deloc. O a doua categorie ar fi: ce știu eu să fac, iar a treia categorie, cea mai dificilă, cea în care îți pui întrebări și dai răspunsuri la: ce fel de om ești?”.

Succesul, spune artistul, este mult mai complicat, și fără o consecvență, riști să nu te poți bucura pe deplin. ,,E complicat să ai succes. Este ca în filmele acelea romantice, toate lucrurile duc spre o rezolvare fericită a situației. Succesul nu e așa. Filmele nu-ți arată ce se întâmplă după. E ușor să ai succes o dată, dar succesul de durată este ceva ce necesită foarte, foarte multă muncă.”

Această întâlnire a fost ultima din cadrul evenimentului ,,Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, organizat de CGS în parteneriat cu ULBS.

Mădălina MICU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s