A 15-a ediție a Târgului Național de Carte și Revistă Religioasă, Sibiu

Biblioteca Județeană Astra organizează, în perioada 5-8 nov.  2015, o nouă ediție a Târgului Național de Carte și Revistă Religioasă. Manifestarea va avea loc în Foaierul Corpului B al Bibliotecii.

astra 2

Sursă foto: targdecartereligioasa.ro

“E unica manifestare de acest gen din România pe acest segment de carte și revistă religioasă. Este a 15-a ediție, în decursul a 16 ani, pentru că un an a fost întrerupt din cauza unor probleme financiare. Pe parcursul celor patru zile ale târgului vor avea loc lansări de carte specifice unui târg, ultimele apariții editoriale în materie de carte religioasă, manifestări conexe, constând în recitaluri: un recital al Corului de Cameră Cedonia, un recital de poezie, acțiuni dedicate copiilor. Încercăm să atingem un segment cât mai vast al publicului care va fi prezent la târg. În fiecare seară vor avea loc extrageri pentru tombolă, cu premii oferite de organizatori și editurile participante.“, ne-a declarat Lucian Coca, președintele Asociației Scriptus, inițiatorul și coordonatorul târgului.

Programul zilnic de vizitare este de la ora 10 până la 20, cu excepția zilei de sâmbătă, când este până la ora 20:30. Intrarea este liberă.

Manifestarea e organizată de Asociația Scriptus din Sibiu, cu sprijnul Bibliotecii Județene Astra și al Mitropoliei Ardealului. Acțiunea e cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu.

Denisa ZET

Gabriela STOICA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s