„Ziua Ușilor Deschise” la Tribunalul și Judecătoria Sibiu

Cu prilejul Zilei Europene alături de toate instanțele române, se sărbătorește vineri, 23 octombrie, Ziua Europeană a Justiției Civile. Evenimentul are ca obiectiv principal reamintirea şi conştientizarea faptului că justiția este cel mai important serviciu pentru cetățeni care le oferă șansa de a-și rezolva disputele private, dar și de a-și afirma drepturile, potrivit unui comunicat.

„Agenda evenimentului cuprinde, în principal, vizitarea compartimentelor ce prezintă relevanță pentru activitatea instanței, informarea celor interesați cu privire la circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluționarea unei cauze, modalitatea de accesare și aflare a soluțiilor dosarelor aflate pe rolul instanțelor.”

În fiecare an, pe data de 25 octombrie este sărbătorită Ziua Europeană a Justiției Civile. Pentru că, în acest an, data de 25 octombrie este într-o zi de duminică, evenimentul se va desfășura vineri, 23 octombrie 2015 între orele 8 – 16, la sediul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr.30.

Luiza Ghilencea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s