Meditaţii gratuite pentru BAC şi admiterea la facultate, la ULBS

Profesorii Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu oferă cursuri de pregătire elevilor sibieni. Astfel, cei care doresc să se pregătească suplimentar pentru examenele de bacalaureat şi admitere la facultate, la matematică, au şansa de a învăţa gratuit. Începând din 24 octombrie, cinci cadre universitare ale Facultăţii de Inginerie vor începe cursurile de pregatire cu elevi din toţi cei patru ani de liceu.

hf

Sursa foto: newsletter.ulbsibiu.ro 

Vor fi 20 de şedinte, sâmbăta, între orele 9-12, iar cursurile se vor desfăşura în Aula IE 101 a Facultăţii de Inginerie. ”La pregătire pot participa nu doar elevi din clasele a XI-a şi a XII-a, ci şi din a IX-a şi a X-a, pentru că orele sunt structurate să acopere materia din toţi cei patru ani. Participarea la aceste cursuri de pregătire este gratuită şi nu implică absolut niciun angajament al elevilor, nici măcar prezenţa nu este obligatorie la toate cursurile. Există un calendar al pregătirilor şi fiecare elev poate să vină la cursul care îl intereseaza”, a declarat conf.dr.ing. Lizeta Popescu. Numărul maxim de elevi care pot participa este de 72.

”Sâmbătă începem pregătire la matematică, dar sperăm ca în curând să facem acelaşi lucru şi la informatică”, a adăugat conf.dr.ing. Lizeta Popescu. Iniţiativa profesorilor Faculăţii de Inginerie se află la al treilea an consecutiv şi este o acţiune de sprijinire a tinerilor care doresc să îşi consolideze cunoştinţele înaintea celor două examene.

Alexandra DRĂGUŢ

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s