ULBS se relaxează la pescuit

Pentru a uita puțin de cursuri, studenții și profesorii din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu sunt provocați să participe, timp de două zile, la o partidă de pescuit. Asociația ”Alumni” a Facultății de Științe Economice îi invită la Cupa Universității la pescuit sportiv, care va avea loc în perioada 16-17 octombrie, pe lacurile de la Tocile.

12116611_998586326858287_430140062_o

Competiția va fi structurată pe două secțiuni – pescuit la crap pe echipe mixte, echipele fiind formate dintr-un student și un cadru didactic și pescuit la plută individual, student sau cadru didactic – și va avea un număr limitat de participanți. ”Acest eveniment se înscrie în seria de manifestări cu caracter sportiv organizate sub egida Universității <<Lucian Blaga>> din Sibiu și are ca scop crearea unui cadru care să permită interacțiunea și socializarea profesorilor cu studenții chiar și în afara mediului academic, precum și îmbunătățirea relațiilor între toți partenerii ULBS. De asemenea, se dorește promovarea sportului recreativ, a pescuitului competitional la crap, precum și conştientizarea importanței biodiversității naturale a zonei și a protejării mediului înconjurător”, a declarat conf. univ. dr. Bogdan Mârza, prodecan al Facultății de Științe Economice.

Taxa de participare este de 60 lei/echipa pentru pescuit crap și 30 ron/pescar pentru pescuit plută. Mai multe detalii despre eveniment, precum și regulamentul, pot fi consultate pe: http://evenimente.ulbsibiu.ro/fsepescuit/

Elena Andrei

Alexandra Drăguț

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s