Catrinel Menghia, prezentare printre pufarine la FFD

Într-o altă postură și pentru prima dată ca designer în România, Catrinel Menghia a deschis cea de-a patra zi a Feeric Fashion Days, la Sibiu, cu prezentarea noii colecții de genți. Intitulată simplu ,,Catherinelle”, aceasta este dedicată unei femei întrepinzătoare, elegantă, sofisticată și determinată. Evenimentul a avut loc printre zgomotul motoarelor și mirosul de pufarine, în halele Boromir.

11713701_962787600439282_6725812939384512886_o

Sursă foto: https://www.facebook.com/feericfashion?fref=ts

Între inovație și tradiție, vis și realitate, sofisticat și simplu. Așa este colecția toamnă-iarnă 2015 2016, semnată de Catrinel Menghia. 25 de genți, create de ea, au fost prezentate de modelele FFD în timp ce funcționa linia de producție de pufarine. ,,Fiecare geantă are înăuntru o mătase specială, particulară. Alegerea materialelor o fac în funcţie de tendinţă. Pentru mine este o mare onoare să fiu aici, nu mă simţeam pregătită să fac o prezentare de modă pentru că încă nu simt că sunt ok nici colecţiile. Sper să fac şi mai bine, criticile sunt bine venite. Îmi place să fiu şi pe platourile de filmare, dar acum că sunt aşa spre sfârşitul carierei pentru că am 30 de ani şi uşor, uşor trebuie să închei cumva, a început să îmi placă mult moda. Sunt foarte încântată de ceea ce fac. Pentru mine este mai importantă o prezentare de modă în România decât în străinătate, deoarece sunt acasă şi sunteţi voi, de aici plec. Voi lansa în februarie altă colecţie, vom avea un look complet ,,Catrinel”, cu ochelari, pantofi şi nişte ţinute”, a spus Catrinel Menghia.

depou

Sursă foto: https://www.facebook.com/feericfashion?fref=ts

Feeric Fashion Days 2015, la final

Așa cum ne-a obișnuit, următoarea locație a fost una ,,tipică” FFD. În depoul CFR printre locomotivele de epocă, a avut loc un alt show, marca desginerului suedez Yvette Haas. Ștefania Borodi, Institutul de moda Salomeia Truță, Maia Rațiu și Blandiana Pop au încheiat cea de-a patra seară de festival, în Feeric Venue.

În această seară, de la ora 21, gala celei de-a opta ediții aduce pe pasarela din Piața Mică colecțiile a nouă designeri români printre care Alina Mărgulescu, Mona Predescu, Alexandra Indrieș, Georgiana Stavrositu, Alina Cernătescu, Giuka, Lavinia Ilieș, Tiberiu Berbeci și Cristina Negru. După terminarea evenimentului vedetă, Dan Apetrei DJ, va întreține atmosfera la petrecerea care va avea loc la Feeric Venue.

Elena Andrei

Alexandra Drăguț

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s