FFD continuă să ,,îmbrace” Sibiul în haine de modă

Pline de efervescență, inedit și culoare, așa au arătat a doua și a treia zi de FFD 2015 la Sibiu. Modelele au ,,aterizat” din avion în Biserica Evanghelică și s-au ,,plimbat” desculțe prin curtea muzeului Brukenthal și pe strada Cetății, cea mai cunoscută din Sibiu. 

FFD Aeroport - Dragos Dumitru

Sursă foto: Dragoş Dumitru

Prezentare pe pista de aterizare a Aeroportului Internațional Sibiu. Acesta a fost începutul celei de-a doua zi a festivalului. Cu un show total atipic, brandul sibian A for A a prezentat o colecție multibrand, unde modelele au coborât din avion. În aceeași zi, într-un decor absolut fabulos, la apus și în prezența vântului ce era parcă din aceeași poveste, Bianca Popp, unul dintre designerii cu vechime în cadrul festivalului, și-a prezentat noua colecție sub porticul principal al Bisericii Evanghelice din Piața Huet. „Locul acesta a fost perfect pentru prezentarea acestei colecții. Recunosc că am trișat, am știut locația înainte să fac colecția. M-am inspirat din orașul Amsterdam și din stilul de viață olandez. Mi-am dorit să fac niște haine care să se potrivească acelei vieți pe care mi-o doresc și mie. Organizarea evenimentului a fost impecabilă”, a mărturisit Bianca Popp.

biserica

Sursă foto: https://www.facebook.com/feericfashion?fref=ts

Mihher, Go Style, Spencer – cu o colecție exclusiv masculină și brandul de lenjerie parizian Lise Charmel au încheiat ziua cu patru prezentări care au avut loc în Feeric Venue. „Sunt de-a dreptul uimită. Festivalul este foarte trendy, are stil și este extrem de bine organizat. În timpul prezentării de la Alba Iulia am fost la Târgul de Modă din Paris, mă bucur foarte mult că am ajuns la prezentarea de la Sibiu. Aș fi foarte fericită să revin și anul viitor la Feeric Fashion Days”, a spus Rachel Guironnet-Perrin, export area manager al brandului parizian Lise Charmel.

11667392_961941620523880_2313939896494821246_n

Sursă foto: https://www.facebook.com/feericfashion?fref=ts

Ploaia o ,,tradiție” la FFD

Deși ploaia stătea să înceapă FFD a dovedit continuitate și ambiție. Așa că prezentările, de ieri, au avut loc conform programului, indiferent de ,,încercările” vremii. Prima prezentare a început la ora 16, în cea de-a doua curte interioară a Palatului Brukenthal din Piața Mare. Maltezii Charles & Ron, cunoștințe vechi ale festivalului de modă de la Sibiu au revenit cu o nouă colecție foarte spectaculoasă în decorul muzeului sibian. Apoi, la ora 19, pe strada Cetății, între Turnul Olarilor și Turnul Dulgherilor, designerul turc Bakas Cankes, venit pentru prima dată la FFD, a debutat cu un show individual. Seara s-a încheiat în Feeric Venue / Redal Expo, cu patru prezentări, Aioffe, K11, Tenue de Saf și Bojana Dolamic din Serbia.

Feeric pe pufarine și în depou

Astăzi, Catrinel Menghia, actrița și unul dintre cele mai cunoscute modele de top internațional, deschide ziua, la ora 16, cu prezentarea noii ei colecții de genți intitulată Catherinelle, în halele Boromir, pe linia de producție de pufarine. După ce anul trecut și-a prezentat colecția în curtea Muzeului de Istorie, designerul suedez Yvette Haas revine la Sibiu. Creațiile sale vor putea fi văzute anul acesta la Depoul CFR, printre locomotive de epocă. Ștefania Borodi, Institutul de moda Salomeia Truță, Maia Rațiu și Blandiana Pop încheie cea de-a patra seară de festival, în Feeric Venue.

Elena Andrei

Alexandra Drăguț

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s