Sibienii învaţă să comunice autentic

Cum să treci de la Anxietate la Entuziasm, cum să îţi organizezi ideile pentru a captiva publicul sau cum să te diferenţiezi sunt întrebările la care veţi afla răspunsul dacă veţi participa mâine, 9 iulie, ora 18, la seminarul gratuit ,,Comunică Autentic – De la Anxietate la Zâmbet”. Evenimentul este susţinut de Ovidiu Oltean şi se va desfăşura timp de trei ore la ,,Facultatea de Litere şi Arte”, din cadrul Universităţii ,,Lucian Blaga”.

IMG_5315

Sibienii care doresc să participe la acest seminar gratuit, organizat de trainer-ul sibian Ramona Tiepac, au oportunitatea de a învăţa cum îşi pot gestiona eficient emoţiile pozitive şi negative când comunică cu alte persoane, de ce este benefic să aibă emoţii şi cum pot scăpa de anxietate, vor descoperi GPS-ul unei prezentări de succes şi cum să reţină rapid şi uşor o prezentare fără să o memoreze. Participarea gratuită este posibilă doar pentru cei care se înscriu pe acest site: http://lifespeaking.ro/seminar

Ovidiu Oltean a câştigat nouă concursuri naţionale ,,Toastmasters de Public Speaking”, fiind şi preşedintele clubului Toastmasters Cluj şi este fondator al proiectelor: 5MS, Focul Vocaţiei şi Atelierul de Life Speaking. ,,În 2013 am ales să mă dedic complet public speaking-ului. Cred că în fiecare om există o esenţă Divină care îi poate oferi împlinire, fericire, abundenţă şi iubire. Misiunea mea este să ajut oamenii să aprindă scânteia pasiunii din sufletul lor pentru a descoperi acea esenţă, să-i inspir să-şi urmeze Zvâcul şi să-i sprijin să-şi spună povestea pentru a răspândi la rândul lor Lumina din ei”, spune acesta.

Alexandra Drăguţ

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s