Moda din întreaga lume, pe podiumul Feeric Fashion Days 2015

Creaţii ale unor designeri recunoscuţi în întreaga lume, vor fi aduse la Sibiu, în cadrul Feeric Fashion Days 2015 (FFD). Cu o tradiţie de şapte ani, anul acesta festivalul se transformă în cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est, după crearea legăturii dintre Sibiu şi Alba Iulia. Evenimentul începe în 4-5 iulie în Alba Iulia și continuă între 7 și 12 iulie la Sibiu.

FFD Sibiu

Catrinel Menghia, designer, actriță și model de talie internațională, a ales Sibiul pentru prima ei prezentare din postura de designer, cu noua ei colecție de genți intitulată Catherinelle. Valeria Mangani, vicepreședintele Alta Roma / Alta Moda, Svetlana Horvat, președintele Serbia Fashion Week sau Radis Nikzad președintele Haute Future Fashion Academy din Milano se numără printre invitații de marcă ai ediției din acest an.

De asemenea, ziariști, bloggeri, fotografi și stiliști din toate cele patru capitale ale modei vor fi prezenţi la FFD. Pe pasarelele de anul acesta vor defila creații ale unor designeri din   Paris, Londra, Milano, New York, Olanda, Spania, Suedia, Serbia, Malta, Argentina, Turcia sau România.

,,Feeric Fashion Days se îndreaptă spre a deveni un punct de referință în lumea internațională a modei”

După ce şi-a extins legăturile în întreaga lume a modei, în această ediţie, 50 de prezentări ale unor designeri importanţi, vor oferi recunoaștere internațională celui mai important eveniment de modă din Europa de Est. „Eforturile echipei de organizare a festivalului își văd roadele. De-a lungul anului am participat la numeroase evenimente de talie internațională, în special la evenimente de marcă din Italia, Alta Roma sau Milan Fashion Week, de multe ori alături de colegii mei, pentru a acumula și mai multă experiență în organizarea unor asemenea evenimente. Feeric Fashion Days se îndreaptă spre a deveni un punct de referință în lumea internațională a modei, iar faptul că atât de multe personalități marcante din Europa și Statele Unite au acceptat invitația de a participa la prezentările de modă din Alba Iulia și Sibiu este o recunoaștere a direcției bune înspre care ne îndreptăm”, spune Mitichi, președintele FFD.

Elena Andrei

Alexandra Drăguţ

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s