Turneul VUNK – „Înconjurul lumii”, la Sibiu

Turneul acustic ,,Înconjurul lumii” ajunge, mâine, 18 mai, şi la Sibiu. Cele mai fredonate şi cunoscute piese ale trupei VUNK vor răsuna la Teatrul Gong, începând cu ora 19, într-o reinterpretare unică. Numele turneului face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar și la credința exprimată de aceștia că ,,România este mai mult decât o țară, este o lume”.

maxresdefault

Sursa foto: https://www.facebook.com/VunkOfficial?fref=ts

Turneul „Înconjurul lumii” este o producție complexă, cu ecrane de proiecție, lumini pre-programate și alte efecte speciale de scenă. Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit și s-au reîndrăgostit de ele. „Pleacă”, „Scapă-mă de Ea”, „Așa și?!”, „Numai la Doi”, „Dau Alarma” și celelalte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-ați mai auzit și vor constitui magia întregului eveniment.

Concertul VUNK va dura aproximativ 100 de minute și va fi deschis de Alexandra Ușurelu. Preţul unui bilet VIP este de 120 de lei, accesul general 70 de lei, iar pentru elevi/studenţi biletul costă 40 de lei. Biletele sunt disponibile în reţelele magazinelor Orange, Germanos, în oficiile Poştei Române şi online aici.

Elena Andrei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s