Tinerii și-au luat cetățenia BUZZ!Camp

BuzzCamp, unul dintre cele mai complexe evenimente bianuale dedicate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani, s-a desfășurat joi, la Hotel Continental Sibiu, fiind organizat de Inspire Group. 

 buzzcamp4

Despre BuzzCamp

BuzzCamp este un eveniment bianual de business cu target young organizat de Inspire Group. Companii de top, traineri specializați, speakeri motivaționali și persoane publice vin să comunice cu tinerii pe teme de dezvoltare personală și orientare în carieră – conferințe, workshop-uri și seminarii, concursuri, tombole, difuzări video și reclame pe ecrane în pauze, sesiuni de „fotolii de consiliere” în fiecare pauză, colțul oportunităților de carieră unde participanții își pot lăsa CV-urile și multe alte posibilități de comunicare cu tinerii.

Conferință și workshop la Sibiu

Programul BuzzCamp Sibiu a inclus conferința cu tema ”Atitudinea care îți schimbă viața”, precum și două workshop-uri susținute de către Arvato Bertelsmann cu tema: „Fă ceea ce îți place și nu vei lucra o zi în viața ta – Ghid practic de orientare în carieră” și „Competence Call Center – An entertaining, friendly and dynamic place to start building a career in communication!”.

”BuzzCamp este mai mult decât un eveniment de business. În cadrul evenimentului, tinerii găsesc răspunsuri la întrebările pe care le au și sfaturi direct de la potențialii angajatori”, a declarat Sabina Popârlan, Marketing and Communication Manager Inspire Group.

Pe lângă Sibiu, anul acesta BuzzCamp ajunge în alte orașe unde tinerii profesioniști, studenții și absolvenții vor fi puși față în față cu speakeri de renume pentru a discuta despre dezvoltarea personală și orientarea profesională a fiecăruia.

  • Cluj – 18 noiembrie 2014
  • Timișoara – 20 noiembrie 2014
  • Iași – 26 noiembrie 2014
  • Bacău – 27 noiembrie 2014

Înscrierile și participarea la eveniment sunt gratuite. La final, fiecare participant va primi o diplomă prin care i se atesta cetățenia de BuzzCamper, adică un tânăr cu potențial și inițiativă, care își va pune amprenta asupra pieței de business din România.

Roxana Forica

Foto: Alexandra Dobre

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s