Imposibilul devine posibil cu Cristian Gog

Emoţie, voie bună şi suspans sunt cuvintele ce descriu spectacolul de mentalism “Imposibilităţi”, marca Cristian Gog, prezentat luni la Sibiu. Găzduit de Sala Thalia, show-ul a început la ora 19 şi timp de două ore, publicul a fost captivat de numerele de citire şi influenţare a gândurilor, telepatie şi hipnoză.

Unul dintre cele mai impresionante momente l-a constituit numărul prezentat şi la preselecţiile show-ului “Românii au talent”, cel în care linguri obişnuite sunt îndoite şi chiar rupte de Gog, fără că el să folosească instrumente sau substanţe speciale, nici chiar forţă fizică. Un alt număr ce a crescut tensiunea întregii săli, l-a reprezentat “Ruletă rusească” în cadrul căreia, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Pe parcursul întregului show, mentalistul a interacţionat continuu cu spectatorii şi a ales câţiva într-un mod aleatoriu, implicându-i activ în reprezentaţiile lui. Potrivit blogului oficial, Cristian Gog a încercat să-i facă pe cei din sală să creadă imposibilul, şi, cu siguranţă, a reuşit cel puţin să-i uluiască şi să le ridice multe semne de întrebare, având în vedere reacţiile şi comentariile de mirare din timpul şi de după spectacol.

La sfârşit, publicul i-a arătat aprecierea artistului printr-un şir lung de aplauze, toată sala ridicându-se în picioare. Apoi, mentalistul a rămas să dea autografe şi să facă poze cu fiecare fan în parte.

Întrebat cum a fost pentru el acest spectacol, Gog a răspuns: “Frumos, ştiam că publicul de la Sibiu e altfel, că e deschis către ceva nou. A fost un spectacol reuşit, m-am simţit foarte bine şi totul a ieşit cum plănuisem. Un moment mai special pentru mine a fost cel de hipnoză în care am chemat pe scenă acel cuplu şi poate că am o mică părere de rău, anume că nu l-am dus mai departe, căci puteam să creez nişte fenomene hipnotice rare cu fata aceea, considerând-o specială pe tot parcursul actului. Dar am fost constrâns de timp, plus că nu-mi permiteam să rămân prea mult doar eu cu ea pe scenă deoarece deja nu mai era un show, ci se reducea la o interacţiune în doi, iar spectacolul meu se adresează tuturor. Oricum, cred că publicul a înţeles foarte bine mesajul pe care am încercat să-l transmit prin acel număr”.

Spectacolul “Imposibilităţi” face parte din turneul naţional cu acelaşi nume, care va continua la Braşov, apoi în Iaşi, iar în primăvară anului 2015 în încă 20 de oraşe din România şi Republica Moldova.

10690311_776954092374610_4363579926470661577_n

Sursa foto: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.776952932374726.1073741840.119177728152253&type=3

Alexandra Dobre

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s